N-ai cum să vezi totul cum trebuie pe acest site dacă nu ai cea mai nouă versiune de Flash Player.

11 comentarii

  1. faaain!!!am vazut umbrela lu’ mami si kukuuu!!!bietu’ kuk…ce viata lunga are… :)frumos.

  2. 9 martie 2010, ora 23:03 admin a spus:

    27 martie este ZIUA MONDIALA A TEATRULUI si AUALEU TEATRU DE GARAJ SI CURTE o sarbatoreste … de 5 ani chiar … la fel si in acest an. In plus, SCART LOC LEJER implineste 1 ANISOR – l-am inaugurat pe 27 martie 2009, de ZIUA MONDIALA A TEATRULUI. Aceasta ar fi informatia corecta! Ne-am mutat anul trecut, cu teatru si cu tot! Ajunge! E bine aici!
    Cu drag, tot noi!

  3. noi nu am sters nici o intrebare … dar mai bine spune-mi care a fost intrebarea.
    cu drag, tot noi.

  4. 3 mai 2010, ora 18:02 lala a spus:

    oameni…sunteti geniali, la cel mai sincer mod posibil va zic asta.

  5. 10 mai 2010, ora 12:47 admin a spus:

    multumim pentru apreciere, ne bucuram tot timpul cand oamenii ne sprijina si ne incurajeaza … sa auzim numai de bine. cu drag, tot noi.

  6. actorii au pregatire sau sunt amatori? e important de stiut.

  7. orice actor are o pregatire … fizica, mentala, psihica, emotionala, etc … daca te referi la bucata de hartie de la universitate, da o avem … dar e doar o bucata de hartie, nu tine loc de talent, munca si nu in ultimul rand dragoste ptr teatru …

  8. Am vazut o echipa foarte talentata,fara fitze de actor,deschisi,entuziasti,cu spectacole pline de fantezieAstfel de teatre particulare sunt viitorul,si pot scoate teatrul viu de sub daramaturile teatrului de stat.BRAVO!

  9. Asa e, Alex … teatrul viu de sub daramaturile teatrului de stat, mai mult de atat nu se poate spune … sper ca mai primeste din cand in cand cate o gurita de aer. Multumim mult pentru sustinere si ne vedem la urmatoarele noastre inscenari … Cu mare drag, tot noi.

  10. Multumim mult … si mai multumim o data! Cu mare drag, tot noi!

Spune-ţi părerea!

Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Copyright 2009 Auăleu Teatru. Toate drepturile rezervate. Realizat prin sprijinul Proiect 1000