N-ai cum să vezi totul cum trebuie pe acest site dacă nu ai cea mai nouă versiune de Flash Player.

Ferma

Ferma, satiră în care Marian Pârvulescu are un rol porcos alături de Ioan Codrea care este comper, joacă un canin şi mai multe roluri mici, Andrei Racolţa e un măgar cum vezi mai rar, Christine Cizmas o văcuţă drăguţă, Cari Tibor / Cristian Popescu are un rolişor de corb orb, iar Ovidiu Mihăiţă e cabalin.

Afişul spectacolului a fost făcut de caricaturistul ION BARBU, iar la el a mai lucrat şi VLAD BIDIVIU, pentru unii Portocală. La lumini stă NORBERT LOVASZ care face si regia tehnică. Adaptarea după romanul lui GEORGE ORWELL şi înscenarea le-a făcut OVIDIU MIHĂIŢĂ.

Christine Cizmaş, Ioan Codrea, Ionuţ Pîrvulescu, Cari Tibor / Cristian Popescu, Andrei Racolţa şi Ovidiu Mihaiţă îşi cer scuze în faţa porcilor, a vacilor, a cailor, a oilor, a măgarilor, a câinilor precum şi în faţa tuturor celorlate vietuiţoare şi dobitoace fiindcă trebuie să se folosească de imaginea lor pentru a spune această poveste omenească. Vă rugăm să înţelegeţi că unele dobitoace din regnul uman nu ar putea accepta o asemenea poveste şi s-ar supăra, ne-ar bate, ne-ar amenda sau cine ştie ce altă grozăvie… aşa că vă rugăm să ne înţelegeţi, nu e vorba de voi, e vorba de noi, dar cu toate că am trecut din totalitarism în democraţie prin sângele unei revoluţii, încă suntem nevoiţi să umblăm cu măşti.

  • Investitorii Primăverii
  • Spune-ţi părerea!

    Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

    Copyright 2009 Auăleu Teatru. Toate drepturile rezervate. Realizat prin sprijinul Proiect 1000